- Tomatensoep
- Dagverse seizoenssoep
- Kaaskroketten met tartaar, Parmezan en garnituur
- Garnaalkroketten met grijs garnaaltje en garnituur
- Carpaccio, ruccola en parmezaanse kaas
- Scampi's look met pijpajuin
- Scampi pikant met brunoise paprika
Menukaart
Voorgerechten
Hoofdgerechten
- Zeebaars met groentegarnituur en bijgerecht naar keuze
- Belgisch wit blauw met saus naar keuze en slagarnituur
- Stoofvlees met donker bier, frietjes en slagarnituur
- Hamburger 'Haspengouw' met Cheddar, crispy spek, ajuin en frietjes
- Huisbereide Spicy Spareribs met frisse salade en frietjes
- Sauzen: Peperroom- champignonroom-béarnaise
Croques- Salades-Pasta's
- Croque Monsieur, Boerenbrood met ambachtelijke ham en Brugse kaas
- Croque l'O de Vie, Boerenbrood met ambachtelijke ham en Brugse kaas, spekjes en gebakken eitje
- Salade Scampi met zomers fruit en pikante dressing
- Salade Geitenkaas met spek, appel en frambozencoulis
- Salade Kip met rode ajuin, paprika en courgette
- Burrata met vloerbrood en pesto- tomaat
- Salade Parelcouscous met geroosterde bloemkool en rode biet
- Spaghetti Bolognaise
- Pasta met kip en tuinkruiden
- Pasta Scampi van de Chef
Nagerechten
- Crème brûlée
- Chocolademousse
- Frisse ijscoupes
De kinderkeuken
- Vissticks met tartaar en frietjes
- Kleine spaghetti
- Frietjes met curryworst