Brasserie

Menu's

Lunchmenu’s (enkel tussen 12u -14u)

Soep  en hoofdgerecht volgens marktaanbod 

Soep  / hoofdgerecht/ dessert volgens marktaanbod

Belgische menu

Bisque van Noordzeegarnalen/ crostini / aioli

 

Gepaneerde pladijs van onze kust/ preipuree / verse tartaarsaus

 

Mousse van donkere Belgische chocolade / slagroom

 

€ 35 per persoon
€ 50 per persoon met aangepaste wijnen

 

Suggestiemenu

Rouget/tomatencompote/saffraansaus

 

Varkensjaasje/seizoensgroentjes/gesmolten Brie met honing-thijmsaus/rostis'

 

Moelleux van Belgische chocolade

 

€ 40 per persoon

€ 55 per persoon met aangepaste wijnen

Valentijnsmenu

Hapje van de Chef

 

Duo van Ossehaas / trufflemayonaise / Parmezaan / Rucola

 

Skrei / pasta met spinazie / Dugléré / Tomaatjes uit de oven

 

Duo van passie en chocolade

 

 

€ 45 per persoon

€ 60 per persoon met aangepaste wijnen

gratis glaasje Cava